ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν Ελ Καντουρί και Βαρέλα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί και ο Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Επέστρεψαν Ελ Καντουρί και Βαρέλα

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Ομάρ Ελ Καντουρί και τον Φερνάντο Βαρέλα να συμμετέχουν κανονική στην προπόνηση. Αμφότεροι επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα και πρόκειται για δύο σημαντικές προσθήκες ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…

«Το πρώτο κομμάτι της σεζόν έκλεισε με θετικό πρόσημο. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, είναι δεύτερος στον όμιλό του στο UEFA Europa Conference League και το σημαντικότερο όλων, βελτιώνεται συνεχώς αγωνιστικά.

Η διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων προσφέρεται για ανάσες κι έξτρα δουλειά σε αγωνιστικές και τακτικές αδυναμίες.

Το πρώτο κομμάτι καλύφθηκε τις προηγούμενες τρεις μέρες. Το σώμα ξεκουράστηκε μετά από ένα σετ συνεχόμενων αγώνων, το μυαλό άδειασε και τώρα είναι ώρα για δουλειά.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Χωρίς τους διεθνείς, αλλά με παίκτες από τον ΠΑΟΚ Β και την Κ19.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (07.10) ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo και παιχνίδι κατοχής, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό φιλικό.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Φερνάντο Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Ο Ίνγκι Ίνγκασον έβγαλε μέρος της προπόνησης και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, ενώ μόνοι τους δούλεψαν κι οι Χοσέ Κρέσπο και Τόμας Μουργκ . Ο Ισπανός αμυντικός αναμένεται από αύριο να ξεκινήσει πρόγραμμα σταδιακής επανένταξης με την ομάδα.

Την Παρασκευή (08.10) θα διεξαχθεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία στις 10:30 και στις 18:00».