«Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο ο Σιμάνσκι»

Στην Πολωνία αναφέρουν πως ο Νταμιάν Σιμάνσκι θα χάσεις τις αναμετρήσεις με Αλβανία και Σαν Μαρίνο αλλά και το ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο

«Χάνει το ματς με τον Ατρόμητο ο Σιμάνσκι»

Όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο, στο πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή, χωρίς τον Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ο 26χρονος μέσος ενσωματωθεί τις τελευταίες ημέρες στην αποστολή της Εθνικής του για τα ματς με Σαν Μαρίνο και Αλβανία, όμως όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αλλά στην Πολωνία αναφέρουν πως θα λείψει και από τις υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων».

Συγκεκριμένα, το «onet.pl» λέει ότι: «ο μέσος της ΑΕΚ ενσωματώθηκε στη αποστολή της Εθνικής με πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο. Στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό μπήκε στο γήπεδο στο 67'. Ο εκπρόσωπος της πολωνικής ομοσπονδίας Γιάκουμπ Κβιατκόφσκι, στην συνέντευξη Τύπου γνωστοποίησε πως ο Σιμάνσκι δεν τραυματίστηκε σε αυτό το ματς, αλλά είχε ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού για δύο εβδομάδες πριν από αυτό.

Τέντωσε σύνδεσμος στο γόνατο του. Τα πρώτα 24ωρα με την εθνική δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του. Σήμερα (7/10) βγήκε στο γήπεδο, αλλά ήταν ο μόνος που έκανε ατομικό και όπως φαίνεται, αυτό δεν θα αλλάξει όσο είναι με την Εθνική, αφού ο τραυματισμός είναι αρκετά σοβαρός για να δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα».