Οι Σενεγαλέζοι ξαναβλέπουν «παγκίτη» τον Παπέ Σισέ στο ματς της Εθνικής του

Το Σάββατο (9/10) η Σενεγάλη φιλοξενεί την Ναμίμπια για τα προκριματικά του Μουντιάλ και ο Παπέ Σισέ αναμένεται να κάτσει στον πάγκο.

Οι Σενεγαλέζοι ξαναβλέπουν «παγκίτη» τον Παπέ Σισέ στο ματς της Εθνικής του

Ούτε τώρα προβλέπεται ο Παπέ Σισέ να παίξει με την Εθνική Σενεγάλης. Ό,τι είχε συμβεί δηλαδή και στα προκριματικά του Μουντιάλ που έγιναν τον Σεπτέμβριο.

Ο Αφρικανός στόπερ του Ολυμπιακού είναι φυσικά κανονικά στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, αλλά στην πατρίδα του υποστηρίζουν ότι δεν είναι στις βασικές επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Αλιού Σισέ για τον αγώνα με την Ναμίμπια που θα γίνει το Σάββατο (9/10).

Πιο ψηλά στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών είναι άλλοι ποδοσφαιριστές, με πρώτο-πρώτο τον Κουλιμπαλί της Νάπολι.

Εξυπακούεται φυσικά ότι είναι μία εκτίμηση των τοπικών ΜΜΕ και τίποτα περισσότερο. Οι Σενεγαλέζοι δημοσιογράφοι πορεύονται στα ρεπορτάζ τους με βάση τα όσα είχε πράξει ο Αλιού Σισέ στα προηγούμενα παιχνίδια.

Μολονότι παραδέχονται ότι ο άσος του Ολυμπιακού είναι σε φόρμα και διανύει ένα «καλό φεγγάρι», υποστηρίζουν πως στο τέλος θα ξανακάτσει στον πάγκο.

Αυτό φυσικά δεν οδηγεί τον Πέδρο Μαρτίνς στο να τα βάψει μαύρα. Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει ο Σισέ κόντρα στην Ναμίμπια, πρώτον δεν θα έχει ταλαιπωρηθεί στο ξερό τερέν του Σταντ Λα Ντιορ που είναι στην πόλη Τιές της Σενεγάλης και δευτερευόντως, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο.

Πολλά φυσικά θα εξαρτηθούν από την τελευταία προπόνηση της Σενεγάλης που είναι την Παρασκευή (8/10) και αναμένεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός να ανοίξει τα χαρτιά του.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα πάντως, ο Σισέ θα βρεθεί στον πάγκο.