Λουτσέσκου: «Ο Μιτρίτσα δεν επέστρεψε στην εθνική χάρη σε εμένα»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν συμφωνεί με την άποψη ότι σε εκείνον οφείλεται η επιστροφή του Μιτρίτσα στην εθνική Ρουμανίας.

Λουτσέσκου: «Ο Μιτρίτσα δεν επέστρεψε στην εθνική χάρη σε εμένα»

Ο Μιτρίτσα επέστρεψε στην εθνική ομάδα της Ρουμανίας και οι συμπατριώτες του θεωρούν πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ωστόσο έχει διαφορετική άποψη.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε:

«Ο Μιτρίτσα δεν επέστρεψε στην εθνική ομάδα χάρη σε εμένα, αλλά στις ιδιότητές του παιχνιδιού του που είναι εξαιρετικές. Έπρεπε να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ, αλλά δείχνει να μαθαίνει πολύ γρήγορα. Οι ευκαιρίες που πήρε τον έκαναν να σκοράρει δύο φορές και αυτό είναι πολύ καλό και γι’ αυτόν και για την ομάδα. Τώρα όμως μιλάμε για την εθνική ομάδα, όχι για τον παίκτη. Αυτό που είχα να πω, το είπα στον ίδιο».

Για τον αγώνα της Ρουμανίας με τη Γερμανία: «Είναι πολύ δύσκολο με τη Γερμανία, αλλά όλα τα άλλα παιχνίδια πρέπει να κερδηθούν. Οι παίκτες πρέπει να παλέψουν, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Υπάρχουν πιθανότητες για τη δεύτερη θέση. Αν μιλάμε αυστηρά σε αξία, η Ρουμανία πρέπει να βρίσκεται στην δεύτερη θέση σε αυτόν τον όμιλο. Αν μιλήσουμε όμως για τη νοοτροπία, την εκπαίδευση, τις δύσκολες στιγμές των αγώνων, εδώ πρέπει να υποφέρουμε για να έρθει η πρόκριση».