Οι Τούρκοι μπλέκουν Ολυμπιακό και Νότιγχαμ με τον Καντίογλου της Φενέρμπαχτσε

Ο Φερντί Καντίογλου της Φενέρμπαχτσε στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.

Οι Τούρκοι μπλέκουν Ολυμπιακό και Νότιγχαμ με τον Καντίογλου της Φενέρμπαχτσε

Πάντοτε όταν έχει διακοπή πρωταθλημάτων λόγω αγώνων των Εθνικών ομάδων, αρχίζουν τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν και καμία βάση.

Στην Τουρκία, ωστόσο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες μία ενδιαφέρουσα ιστορία για τον Φερντί Καντίογλου. Ο 21χρονος αριστερός μέσος της Φενέρμπαχτσε έπαιξε την περασμένη εβδομάδα αντίπαλος του Ολυμπιακού. Στο 3-4-3 του Βίτορ Περέιρα είναι ο άνθρωπος που «οργώνει» όλη την αριστερή πλευρά.

Ο Καντίογλου λοιπόν έχει συμβόλαιο με την Φενέρ έως το καλοκαίρι του 2022, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα ως προς την επέκταση του συμβολαίου του. Κάπως έτσι λοιπόν μπλέχτηκε στα τούρκικα σενάρια και ο Ολυμπιακός μέσω της... Νότιγχαμ!

«Ο Φερντί Καντίογλου αρνείται να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φενερμπαχτσέ. Ο μάνατζερ του, τού έδωσε οδηγίες να μην υπογράψει και να ενεργήσει βάσει των προσφορών που έχει. Σκάουτ της Νότιγχαμ Φόρεστ τον παρακολούθησε στο ματς πρωταθλήματος με τη Χατάισπορ και ενεργούσε επίσης και για λογαριασμό του Ολυμπιακού ετοιμάζοντας μία δεύτερη έκθεση για τους Πειραιώτες», έγραψε η εφημερίδα «Fotomac».

Εννοείται ότι από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχει το παραμικρό. Άλλωστε, ακόμα και να ήθελε να τον πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι, θα πρέπει να κάνει κίνηση από τον Γενάρη και όχι από Οκτώβριο.

Προς το παρόν παρακολουθούμε το συγκεκριμένο θέμα από... μακρινή απόσταση, γιατί ναι μεν είναι ένα ανερχόμενο αστέρι του τουρκικού ποδοσφαίρου, όντως φαίνεται πώς έχει προκύψει ένα «κόλλημα» στις συζητήσεις με την Φενέρμπαχτσε για την επέκταση του συμβολαίου του, αλλά δεν πρέπει να αμελούμε ότι από τον Ολυμπιακό για την ώρα δεν προκύπτει τίποτα περί ενδιαφέροντος.

Δεν αποκλείεται να είναι και ένα μέτρο πίεσης του μάνατζερ του Καντίογλου για να κερδίσει ένα καλύτερο συμβόλαιο από την Φενέρ.

Προς το παρόν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 21χρονο αριστεροπόδαρο άσο της Φενέρ είναι μόνο στα ρεπορτάζ των Τούρκων και πουθενά αλλού.