Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει στη δράση ο Ονιεκούρου που ταλαιπωρείται από θλάση

Ο Χένρι Ονιεκούρου δεν φαίνεται να έχει βαριάς μορφή θλάση και πιθανότατα δεν θα μείνει μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, όπως είχε συμβεί με τον Γιώργο Μασούρα.

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει στη δράση ο Ονιεκούρου που ταλαιπωρείται από θλάση

Ελάχιστοι παίκτες έχουν μείνει στον Ρέντη για προπόνηση (εννιά για την ακρίβεια), ο Πέδρο Μαρτίνς θα υποχρεωθεί να φωνάξει κάποιους ποδοσφαιριστές από τον Ολυμπιακό Β’ για να γίνει μία τρόπον τινά κανονική προπόνηση, ενώ υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που ακολουθούν τα προγράμματα αποκατάστασής τους, ώστε να είναι έτοιμοι το συντομότερο δυνατόν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος παραμονή του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπέστη θλάση στον προσαγωγό και εκφράστηκε μία ανησυχία μήπως μείνει νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα, το διάστημα δηλαδή που είχε μείνει εκτός δράσης και ο Γιώργος Μασούρας.

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ο Νιγηριανός θα ήταν επί της ουσίας σε θέση να βοηθήσει τον Ολυμπιακό μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου και όχι του Οκτωβρίου.

Εν τέλει, η θλάση δεν φαίνεται να είναι βαριάς μορφής και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα δώσε μεγάλη μάχη για να προλάβει το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη στις 21 Οκτωβρίου. Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο.

Μην αποκλείσετε καθόλου το ενδεχόμενο να καταφέρει να μπει στην αποστολή ακόμα και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» που θα γίνει τέσσερις μέρες νωρίτερα (17/10). Ο ίδιος θα το προσπαθήσει, αλλά τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Μαρτίνς, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι θα τον ήθελε να έχει στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας τόσο με την Άιντραχτ, όσο και με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη στις 24 Οκτωβρίου.