Ολυμπιακός: Ούτε ενδεκάδα δεν έχει στο Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς, με την αποχώρηση 15 διεθνών

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπληρώνει ούτε μία ενδεκάδα  στο Ρέντη, λόγω των διεθνών του Ολυμπιακού που έχουν υποχρεώσεις σε Ευρώπη και Αφρική

Ολυμπιακός: Ούτε ενδεκάδα δεν έχει στο Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς, με την αποχώρηση 15 διεθνών

Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει παίκτες για να δουλέψει!

Η διακοπή για τις εθνικές ομάδες φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πορτογάλο τεχνικό, καθώς για περίπου μια εβδομάδα θα έχει στον Ρέντη μόλις 9 ποδοσφαιριστές για να κάνει προπόνηση. Συνολικά 15 παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές τους ομάδες σε Ευρώπη και Αφρική, με αποτέλεσμα ο κόουτς των πρωταθλητών να έχει συγκεκριμένες επιλογές.

Όσον αφορά τους 15 διεθνείς που θα λείπουν αυτοί είναι οι Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Βρουσάι που είναι στην Εθνική Ανδρών, οι Τζολάκης και Σουρλής που αγωνίζονται με την Ελπίδων, αλλά και οι Ρέαμπτσιουκ (Μολδαβία), Σισέ (Σενεγάλη), Κούντε (Καμερούν), Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά (Γουινέα), Βατσλίκ (Τσεχία) και Γκάρι Ροντρίγκες (Πράσινο Ακρωτήρι). Εκτός από αυτούς με την εθνική Ελπίδων της Πολωνίας είναι ο Καρμπόβνικ και με τη Σερβία ο Μάρκοβιτς.

Από σήμερα Τρίτη λοιπόν στον Ρέντη θα βρίσκονται οι Κρίστινσον, Λαλά, Μπα, Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Ρόνι Λόπες, ενώ οι Εμβιλά και Ονιεκούρου είναι τραυματίες και δεν ακολουθούν το πρόγραμμα των υπολοίπων.