ΟΦΗ: Διεθνής ο Σελίμοβιτς

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου, για τις αναμετρήσεις με Σερβία, Πορτογαλία, Αζερμπαϊτζάν και Ιρλανδία.

ΟΦΗ: Διεθνής ο Σελίμοβιτς

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ξανά στις επιλογές της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου. Κλήθηκε για τις αναμετρήσεις με Σερβία, Πορτογαλία, Αζερμπαϊτζάν και Ιρλανδία.

«Στην Εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου κλήθηκε για μια ακόμη φορά ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Vahid Selimovic.

Ο 24χρονος αμυντικός αποτελεί ξανά μια από τις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή, Luc Holtz και θα στελεχώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, για τους παρακάτω αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

09/10/2021: Λουξεμβούργο – Σερβία
12/10/2021: Πορτογαλία – Λουξεμβούργο
11/11/2021: Αζερμπαϊτζάν – Λουξεμβούργο
14/11/2021: Λουξεμβούργο – Ιρλανδία» αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ, για τον αμυντικό Βαχίντ Σελίμοβιτς, ο οποίος στον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος, στο σύστημα 4-3-3 που επέλεξε ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου, Νίκος Νιόπλιας.

Στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ελπίδων, Γιώργου Σίμου, βρίσκονται για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, Φροίξος Γρίβας και Απόστολος Διαμαντής. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα στελεχώσουν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για τους εκτός έδρας αγώνες με την Λευκορωσία, την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου και την Κύπρο, στις 12 Οκτωβρίου, οι οποίοι διεξάγονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U21 (2021-2023).

Μετά το ντεμπούτο του με την Εθνική Συρίας στους αγώνες του Σεπτεμβρίου, ο Ραχμάν Ουές θα ενισχύσει και πάλι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της Eθνικής Συρίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Νότια Κορέα (7/10) και το Λίβανο (12/10).

Επίσης, ο τερματοφύλακας, Ντέβις Επασί βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Καμερούν ενόψει των αγώνων με την Μοζαμβίκη (8 και 11/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.