Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Ρόνι Λόπες μετά τη διακοπή

Το χρονοδιάγραμμα ανέφερε ότι ο Ρόνι Λόπες θα ήταν στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου. Οπότε... Κυριακή κοντή γιορτή!

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Ρόνι Λόπες μετά τη διακοπή

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία το διάστημα της διακοπής να ξαναδεί με την ησυχία του όλα όσα μπορεί να πήγαν στραβά με τον Παναθηναϊκό και να μην πήρε ο Ολυμπιακός το αποτέλεσμα ή ενδεχομένως να αναθεωρήσει και ορισμένα πράγματα με τον σχηματισμό με δύο φορ απέναντι σε κλειστές άμυνες. Όλα αυτά φυσικά θα τον βοηθήσουν ενόψει της συνέχειας και της πολύ δύσκολης εβδομάδας που ακολουθεί της διακοπής.

Με ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, με Άιντραχτ στην Γερμανία και με ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ξεκινάει η... διαβολοβδομάδα μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων και ο Πέδρο Μαρτίνς ευελπιστεί ότι θα αρχίσει να βάζει περισσότερο στο... κόλπο τα νέα του μεταγραφικά αποκτήματα.

Ειδικά τον Ρόνι Λόπες, για τον οποίο επέμενε πολύ για την απόκτησή του από πέρσι το καλοκαίρι. Υποτίθεται ότι το χρονοδιάγραμμα ήταν να είναι στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας αμέσως μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.

Έως τώρα ο Λόπες δεν έχει βοηθήσει καθόλου. Έχει πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής, αλλά αυτό οφειλόταν στο ότι χρειαζόταν λίγη δουλειά παραπάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Βραζιλιανοπορτογάλος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε με το σκεπτικό ότι θα αποτελέσει ένα από τα «βαριά όπλα» του φετινού Ολυμπιακού. Αποκτήθηκε τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να μπει στην «εξίσωση» μολονότι έχει περάσε 1,5 μήνας.

Ο Μαρτίνς λοιπόν ελπίζει ότι άμεσα θα μπορεί να τον έχει στα πλάνα του ως βασικό και όχι να συμπληρώνει απλώς την 20άδα.