Ολυμπιακός: Ζητούμενο η διάρκεια για τον Λαλά

Ο Κένι Λαλά ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δείξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα είναι αυτό να έχει διάρκεια.

Ολυμπιακός: Ζητούμενο η διάρκεια για τον Λαλά

Εάν ψάξει κανείς να βρει θετικά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό σίγουρα θα σταθεί στον Κένι Λαλά. Ο Γάλλος μπακ είναι το πρόσωπο που έχει συζητηθεί περισσότερο από κάθε άλλον. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε πέρσι τον Ιανουάριο, αλλά από τότε περιμένει να πάρει κάτι από έναν παίκτη που στη Γαλλία διέπρεπε.

Ο Λαλά με τους "πράσινους" έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ήταν μία συνέχεια του πολύ καλού ημιχρόνου που έκανε στην Κωνσταντινούπολη με τη Φενέρμπαχτσε. Σε εκείνο το ματς ο Γάλλος έστειλε το πρώτο μήνυμα στον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζει να πάρει θέση στην ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τον έβαλε βασικό με τον Παναθηναϊκό και ο Λαλά ήταν ό,τι καλύτερο είχε να δείξει ο Ολυμπιακός. Ένας κανονικός δεξιός μπακ που λείπει από την ομάδα του Πειραιά. Το 0-0 με τους "πράσινους" μπορεί να μην αφήνει περιθώρια για πολλά χαμόγελα, αλλά η εικόνα του Κένι Λαλά σε αυτό το παιχνίδι δίνει το δικαίωμα στον Μαρτίνς να ελπίζει ότι ο παίκτης του παίρνει τα πάνω του.

Άργησε πολύ να κάνει ένα καλό παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα, αλλά έστω και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να εμφανιστεί και να πάρει τη θέση του δεξιού μπακ. Το ζητούμε για τον Λαλά, όμως, είναι να υπάρξει συνέχεια σε όλο αυτό. Η διακοπή σαφώς και δεν ευνοεί έναν ποδοσφαιριστή που είναι σε καλό φεγγάρι. Από την άλλη ο Κένι Λαλά πήρε τα πάνω του ψυχολογικά με αυτή την εμφάνιση και στο χέρι του είναι να πάρει τη φανέλα σπίτι του.