Μιλόγεβιτς για Σιμόες: «Έδειξε ότι είναι ένας πραγματικός ηγέτης»

Μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, ο κόουτς της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στους Μοχαμάντι και Αντρέ Σιμόες. 

Μιλόγεβιτς για Σιμόες: «Έδειξε ότι είναι ένας πραγματικός ηγέτης»

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Αγρίνιο (1-3) και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είδε τους Μιλάντ Μοχαμάντι και Αντρέ Σιμόες να ξεχωρίζουν με την απόδοση τους. Μάλιστα, ο Σέρβος κόουτς χαρακτήρισε ηγέτη τον Πορτογάλο μέσο.

«Ο Μοχαμάντι είναι ένας καλός παίκτης και για αυτό τον έχουμε πάρει, ήταν το πρώτο του παιχνίδι. Είναι αλλιώς να τσεκάρεις έναν παίκτη από το video και άλλο να τον βλέπεις να αγωνίζεται υπό πίεση. Είναι ένας καλός παίκτης και όλη την εβδομάδα μιλήσαμε μαζί του σχετικά με τις συνθήκες προσαρμογής και το χρόνο που πρέπει να τρέξει ώστε να είναι έτοιμος κατά το δυνατόν στο διάστημα που βρίσκεται στην ομάδα. Eίχαμε και δεύτερη μεταγραφή στο γήπεδο που ήταν ο Σιμόες και με την ευκαιρία θα πρέπει να ευχαριστήσω κατ’ αρχήν το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, όλους αυτούς που συνεργάστηκαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να επιστρέψει.

Ο Σιμόες είναι ένας ποιοτικός παίκτης, είναι ένας leader για την ΑΕΚ, ένας πολύ σημαντικός παίκτης μετά από ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό έχει δώσει τα πάντα για να γυρίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αλλά πάλι σας λέω ότι αυτή η εβδομάδα ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό για εμένα για το πόσο αυτό το παιδί μπορεί να αντέχει. Για άλλη μια φορά μπράβο του. Για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι ηγέτης. Έπαιξε μετά από τόσο καιρό σε επίσημο αγώνα γιατί άλλο είναι αυτό και άλλο είναι προπόνηση. Με άλλα λόγια είμαι ευχαριστημένος απ΄ όλα τα παιδιά και ειδικά για αυτούς τους δύο».