Μπλόκο και χαμένοι βαθμοί

Έγινε η «ζημιά» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή το βράδυ. Ο Ολυμπιακός άφησε δύο βαθμούς που τον κρατάνε πίσω από τους ΠΑΟΚ και Βόλο.

Μπλόκο και χαμένοι βαθμοί

Μιλάμε για δεύτερο χαμένο... δίποντο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού είχε προηγηθεί και το 0-0 με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Μάλιστα το 0-0 με τον Παναθηναϊκό θύμισε αρκετά αυτό της πρεμιέρας, όπου και τότε ο Ολυμπιακός... βραχυκύκλωσε, είχε τις καλές του στιγμές αλλά στο τέλος έμεινε στον άσο...

Το ίδιο και το βράδυ της Κυριακής. Ο πρωταθλητής τρία 24ωρα μετά τη φοβερή και τρομερή εμφάνιση στην Πόλη με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε, κόντρα στον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων δεν κατάφερε να σκοράρει νωρίς και όταν αυτό συμβαίνει, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήματα...

Ο Πορτογάλος επέλεξε να ρίξει στη μάχη μαζί τους Ελ Αραμπί, Τικίνιο. Οι δυο φορ δεν είχαν καλές συνεργασίες, ενώ και ο Μασούρας, ο οποίος στα τελευταία ματς με τον Βραζιλιάνο φορ βρισκόταν με κλειστά τα μάτια, το βράδυ της Κυριακής... χάθηκε.

Το κακό μάλιστα για τον Ολυμπιακό ήταν διπλό, αφού ξεκινώντας Τικίνιο, Ελ Αραμπί δεν υπήρχε άλλος φορ για να έρθει από τον πάγκο και να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Προσπάθησε ο Μαρτίνς να το κάνει αυτό με την είσοδο του Βαλμπουενά που δεν είναι φορ, ελπίζοντας ενδεχομένως και σε ένα καλό στημένο, αλλά και πάλι δεν ήρθε το γκολ.

Στην αντίπερα όχθη ο Γιοβάνοβιτς παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που είχε κατέβασε έναν Παναθηναϊκό που είχε στόχο το 0-0 και το πέτυχε γιατί...
Πίεσε σωστά όσο άντεξε, «μπλόκαρε» τους Μασούρα, Ελ Αραμπί, Τίκινιο, στη μεσαία γραμμή έκαναν εξαιρετική δουλειά οι Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, αμυντικά οι Πούγγουρας, Σάρλια δεν είχαν θέμα στα γεμίσματα (ελάχιστες οι περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός έβαλε την μπάλα κάτω) και ο Μπρινιόλι όπου χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε.