Η κριτική των παικτών: Ο κορυφαίος Λαλά

Ο Κένι Λαλά είχε την καλύτερη απόδοση από τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0)

Η κριτική των παικτών: Ο κορυφαίος Λαλά

Δεν ήταν πολλοί οι παίκτες του Ολυμπιακού που έφτασαν τη συνήθη απόδοσή τους στο 0-0 με τον Παναθηναϊκό, με τον Κένι Λαλά να κάνει ίσως το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας και να είναι ένα από τα λίγα κέρδη του αγώνα για τους «ερυθρόλευκους».

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

ΒΑΤΣΛΙΚ: Δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και όταν δέχτηκε ένα καλό σουτ από τον Αλεξανδρόπουλο αντέδρασε σωστά. Γενικά περίμενε μεγαλύτερη πίεση σε ένα τέτοιο ματς.

ΛΑΛΑ: Σπουδαίο ματς γεμάτο ενέργεια και επιθετική συμμετοχή. Είχε και το δοκάρι με τη σέντρα σουτ στο 69'.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Πολλές δυνάμεις και τρεξίματα, κάποιες καλές πάσες, αλλά όχι καλές σέντρες. Πάλεψε στο πρώτο μέρος με τον Χατζηγιοβάνη και σε κάποιες περιπτώσεις νικήθηκε.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ σταθερός και δυναμικός, έδωσε λύσεις σε στιγμές που ο Παναθηναϊκός πήγε να γίνει επικίνδυνος.

ΣΙΣΕ: Με αρκετές δυνάμεις στο παιχνίδι του, χωρίς προβλήματα στην άμυνα, έκανε και κάποια ανεβάσματα με την μπάλα, αλλά δεν βοήθησε τόσο επιθετικά όσο θα μπορούσε σε ένα τέτοιο ματς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, στην επανάληψη όσο περνούσε η ώρα κουραζόταν, εκνευρίστηκε πολύ με τη διακοπή του αγώνα και προς το τέλος έκανε σειρά λαθών.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Είχε μερικές στιγμές της κλάσης του, αλλά όχι διάρκεια. Δεν βοήθησε, φάνηκε και αυτός κουρασμένος και χωρίς ιδέες.

ΑΓΚΙΜΠΟΥ ΚΑΜΑΡΑ: Σε ρόλο χαφ-εξτρέμ από τα αριστερά ήταν δραστήριος, μπήκε σε φάσεις, είχε ωραίες ενέργειες και συνεργασίες, αλλά ήταν άστοχος.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Επηρεασμένος από την κούραση και σίγουρα από το γεγονός του πρόσφατου τραυματισμού του. Δεν ήταν ο γνωστός Μασούρας και αυτό φάνηκε επιθετικά για τον Ολυμπιακό.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε μεγάλη όρεξη για να προσφέρει και να σκοράρει, έκανε προσπάθειες, αλλά καμία δεν ήταν όπως έπρεπε. Κοντραρίστηκε πολλές φορές, δεν μπόρεσε να συνεργαστεί καλά με τον Τικίνιο.

ΤΙΚΙΝΙΟ: Ήταν βαρύς στο πρώτο μέρος, ανέβηκε στην επανάληψη, απείλησε σε κάποιες περιπτώσεις, έδωσε και αυτός ό,τι είχε μετά από τόσα σερί ματς.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε καιρό να παίξει, δεν βρήκε πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί, ίσως έπρεπε να παίξει από την αρχή ή έστω να μπει νωρίτερα.

ΚΟΥΝΤΕ: Κι αυτός δεν βοήθησε όσο περίμενε ο προπονητής και όσο κάνει όταν έρχεται από τον πάγκο. Κάποιες προσπάθειές του ήταν εξεζητημένες.

ΛΟΠΕΣ: Μπήκε για μερικά λεπτά μήπως κάνει κάποια φάση της τελευταίας στιγμής.