Ολυμπιακός: «Δεν θα χαλάσουν ξανά τον ρυθμό 50 ανεγκέφαλοι, ακόμη κι αν χρειαστεί να κλείσουν θύρες»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει ξανά σε κανέναν να χαλάσει το ρυθμό της ομάδας με τα καπνογόνα.

Ολυμπιακός: «Δεν θα χαλάσουν ξανά τον ρυθμό 50 ανεγκέφαλοι, ακόμη κι αν χρειαστεί να κλείσουν θύρες»

Δύο μεγάλες διακοπές είχαμε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Η μία ήταν στο ξεκίνημα του πρώτου μέρους και ήταν διάρκειας επτά λεπτών και η δεύτερη ήταν στην αρχή της επανάληψης και ήταν διάρκειας εννιά λεπτών.

Και οι δύο διακοπές έγιναν εξαιτίας του καπνού που προκάλεσε οι πυρσοί που άναψαν και περιόρισαν την ορατότητα. Μάλιστα και οι δύο διακοπές έγιναν σε σημείο που ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανεβασμένος στον αγωνιστικό χώρο.

Θύρα 7: Ανακοίνωση-απάντηση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα καπνογόνα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγη ώρα μετά το τέλος του ντέρμπι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν θα συμβεί ξανά ακόμη κι αν χρειαστεί να κλείσουν θύρες του γηπέδου.

«Ζητάμε σαν ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συγγνώμη από τους φιλάθλους, τους προπονητές και τους αθλητές μας. Είναι η τελευταία φορά που επιτρέπουμε σε 50 ανεγκέφαλους να χαλάνε την ατμόσφαιρα και τον χρόνο και τον ρυθμό του παιχνιδιού. Και αυτοί αλλά και όσοι δεν μπορούν να τους ελέγξουν δεν θα ξαναπατήσουν στο γήπεδό μας. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν θύρες του γηπέδου», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.