Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0: Σάντσες: «Καλή η αμυντική λειτουργία»

Στην αξιόπιστη αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Αργεντίνος δεξιός μπακ των «πράσινων» Φακούντο Σάντσες

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-0: Σάντσες: «Καλή η αμυντική λειτουργία»

Η άμυνα του Παναθηναϊκού άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Κασραϊσκάκης» και ο Φακούντο Σάντσες αναφέρθηκε με θετικά σχόλια σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Αργεντίνος δεξιός μπακ σχολίασε για την ισοπαλία που πήραν οι πράσινοι στο ντέρμπι:

Για το αν θεωρεί θετική την ισοπαλία: «Ήταν η πρώτη μου εμφάνιση για φέτος και είμαι χαρούμενος γιατί είχα αρκετό χρονικό διάστημα να παίξω. Στο πρώτο ημίχρονο μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την πίεση του αντιπάλου. Έπρεπε να ολοκληρώνουμε καλύτερα τις φάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έπαιξαν με τον ίδιο τρόπο. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις που δεχόμασταν από τον αντίπαλο μας. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία, αλλά θα ήθελα να έχουμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα και ο βαθμός είναι θετικός».

Γιατί άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες είχαν την ίδια δυναμική, αλλά έλειψαν οι τελικές. Έλειψε η δυνατότητα να μπούμε στα αντίπαλα καρέ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν βρήκαμε τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε την επιθετικότητα του Ολυμπιακού. Ανταποκριθήκαμε στη μεγάλη πίεση. Θα ήθελα να είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Το βασικό που κρατάω είναι ότι παίξαμε σε μία δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Ο ένας βαθμός είναι θετικός. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Είναι σημαντικό ότι δεν δεχτήκαμε γκολ. Χρειαζόμαστε βελτιώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα».

Για το ποια είναι η διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν: «Νομίζω ότι η μεγάλη διαφορά έγκειται στις προσθήκες, ιδιαίτερα στις πτέρυγες. Παίκτες που είναι γρήγοροι και μπορούν να παίξουν το ένας με έναν. Στο κέντρο έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με πέρσι».

Για το αν ζητάει διαφορετικά πράγματα ο Γιοβάνοβιτς: «Αυτό που μας ζητάει είναι περισσότερο έλεγχο και κατοχή, περισσότερο συμπαγείς στις γραμμές με δυνατότητα να σπάμε την αντίπαλη άμυνα».