Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0: Βαλμπουενά: «Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το 0-0 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως επηρέασαν την ομάδα του οι πολλές διακοπές του ματς.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0: Βαλμπουενά: «Δεν είχαμε αποτελεσματικότητα»

Στην έλλειψη αποτελεσματικότητας και τις πολλές διακοπές που είχε το ματς στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος αναφέρθηκε και στον συμπατριώτη του, τον Κένι Λαλά για τον οποίο είπε πως έκανε ένα πολύ καλό ματς.

Αναλυτικά ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε:

Για το αποτέλεσμα: Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε όλοι, ο κόσμος, εμείς και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν τα καταφέραμε.

Για τις διακοπές του ματς: Η πρώτη διακοπή ήταν ένα μέρος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια οι διακοπές επηρέασαν την απόδοση μας. Μας έλειψε, ωστόσο η αποτελεσματικότητα και έτσι δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που κάναμε.

Για το αν υπήρχε κόπωση: Στο πρώτο ημίχρονο η κούραση μπορεί να φαινόταν, αλλά ήταν στο μυαλό μας γιατί δυνάμεις είχαμε. Ωστόσο οι πολλές διακοπές που έγιναν στο ματς δεν μας επέτρεψα να πιάσουμε το ρυθμό μας. Ο τερματοφύλακας τους δέχτηκε και κίτρινη κάρτα γι' αυτό το λόγο.

Για τον Λαλά: Είναι από τα καλύτερα παιχνίδια που έκανε. Είναι παίκτης που χρειάζεται βοήθεια. Του κάνει καλό που παίρνει συμμετοχές και θα βελτιώνεται συνεχώς.