Μπρινιόλι: «Ικανοποιημένος για το βαθμό»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του από τον Ολυμπιακό

Μπρινιόλι: «Ικανοποιημένος για το βαθμό»


O Ιταλός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μπρινιόλι ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίτκης του «τριφυλιού» στις δηλώσεις του τόνισε: «Όντως ήταν ένας δύσκολος αγώνας, παίξαμε εκτός έδρας και στη διάρκεια της εβδομάδας προέκυψαν απουσίες. Είμαι ικανοποιημένος. Πήραμε τον ένα βαθμό και είμαι χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού, είχε την κατοχή της μπάλας, όμως, σταθήκαμε δυνατοί και συμπαγείς, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όλοι βοήθησαν, ακόμη κι εκείνοι που ήταν στον πάγκο.

Είναι ένα αποτέλεσμα που το αξίζαμε. Είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό. Δεν μας ικανοποιεί απόλυτα γιατί πάντα κοιτάμε τη νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει τη δυνατότητα να προσπαθήσουμε ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Το να είμαστε σε ένα εκτός έδρας γήπεδο δεν ήταν εύκολο, αλλά αυτό αποτελεί ένα κίνητρο για εμάς. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας τους είχαμε νοερά δίπλα μας. Τους περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι που θα είναι εντός έδρας».