Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε αβίαστα λάθη στο δεύτερο μέρος»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο

Γιοβάνοβιτς: «Κάναμε αβίαστα λάθη στο δεύτερο μέρος»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο μέρος και δήλωσε:

Για το ματς: «Ήταν όπως το περίμενα. Μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα, δεν ήταν τόσο καλό το παιχνίδι, δεν είχε καλό ρυθμό. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν τόσο καλοί ανασταλτικά αλλά δεν είχαμε προβλήματα, κάναμε αβίαστα λάθη ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε ποιοτικές επιθέσεις και αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος. Εμείς χαρακτηριζόμαστε από την καλή κυκλοφορία της μπάλας και δεν το κάναμε. Ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός, αύξησε την πίεση».

Για το αν οπισθοχώρησε ο Παναθηναϊκός: «Δεν γυρίσαμε πίσω επειδή το θέλαμε αλλά επειδή μας ανάγκασε ο Ολυμπιακός. Είναι μοιραίο πως η ομάδα θα οπισθοχωρούσε".

Θετικός βαθμός με βάση και τις απουσίες;: «Σίγουρα είναι θετικός ο βαθμός σε εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και αν αναλογιστούμε τις δύο ήττες στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς αλλά και με βάση τις απουσίες που δημιουργήθηκαν. Θεωρώ πως μπορούσαμε και έπρεπε να έχουμε καλύτερη εικόνα στη διάρκεια του δευτέρου μέρους».

Για την απόδοση του Μπρινιόλι: «Δεν θέλω να σχολιάζω παίκτες. Δεν ήταν εύκολο για τον ίδιο να κάνει ντεμπούτο σε ένα ντέρμπι. Υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν πρώτη φορά και στάθηκαν στο ύψος»

Για το τι κρατάει από το ματς: «Δεν μπορώ να σας δώσω ειλικρινή απάντηση. Είναι πρώτο ντέρμπι για μένα. Ενδιαφέρον παιχνίδι που μπορούμε να μάθουμε πολλά. Σαν ομάδα θα έπρεπε να είχαμε περισσότερο τη μπάλα στα πόδια μας».