Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0: Μαρτίνς: «Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής»

Με τον διαιτητή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό τα είχε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 0-0 στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 0-0: Μαρτίνς: «Αρνητικός πρωταγωνιστής ο διαιτητής»

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παναθηναϊκό με τον οποίο έμεινε στο 0-0 και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε πολύ στη συμπεριφορά του διαιτητή τονίζοντας ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το αποτέλεσμα: Νομίζω ότι η ομάδα μου έδειξε περισσότερη θέληση. Είχαμε τις περισσότερες φάσεις και είχαμε καλύτερη εικόνα. Γενικότερα το παιχνίδι ήταν πολύ κακή επίδοση από την πλευρά του διαιτητή. Είναι άσχημο να συμβαίνει σε ένα ντέρμπι να είναι περισσότερα τα λεπτά της διακοπής από τα λεπτά του αγώνα. Νομίζω ότι ο διαιτητής έδειξε ότι έπαιζε λες και είχε κανονίσει τη στρατηγική για να ευνοήσει τον Παναθηναϊκό. Έδειξε τις κάρτες με μεγάλη καθυστέρηση και έδειξε μόνο τρία λεπτά έξτρα χρόνο. Οι παίκτες μου έπαιξαν την Πέμπτη με έντονο ρυθμό και ήθελαν να παίξουν και σήμερα με έντονο ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσαν να το κάνουν αυτό με τις συνεχείς διακοπές. Ξέρετε ότι εδώ και 4 χρόνια προσπαθώ να είμαι προσεκτικός στις δηλώσεις μου. Αυτό που είδα σήμερα, όμως, δεν μπορεί να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τις διακοπές στο ξεκίνημα των ημιχρόνων: Πραγματικά είναι κάτι για το οποίο λυπόμαστε γιατί δεν μας βοήθησε. Όσο παίχτηκε ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός έδειξε ότι ήταν η ομάδα που ήθελε να νικήσει.

Για τις τελικές προσπάθειες: Οφείλεται και στην αξία του αντιπάλου που εμπόδιζε τις επιθέσεις μας. Ωστόσο και ένα παιχνίδι που συνέχεια διακόπτεται στερεί τη δυναμική από την ομάδα που πιέζει.