Σείστηκε το «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Βασίλη Σπανούλη (pics, vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη που γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Σείστηκε το «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Βασίλη Σπανούλη (pics, vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τη μοίρα του μπασκετικού Ολυμπιακού, κατακτώντας με τη φανέλα του δύο ευρωπαϊκή τρόπαια. Αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, αλλά παραμένει μία μεγάλη μορφή για τον σύλλογο του Πειραιά.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΠΑΕ Ολυμπιακός βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη και το "Γ. Καραϊσκάκης" σείστηκε εκ θεμελίων από τις αντιδράσεις του κόσμου. Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας αποθέωσαν τον Σπανούλη, ο οποίος πήρε από τα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη μία φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και μία με το "7" στην πλάτη και το όνομα του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απευθυνόμενος στον Βασίλη Σπανούλη είπε: «Σήμερα έχουμε την χαρά να βραβεύσουμε τον μεγαλύτερο αθλητή που έχει περάσει από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, τον Βασίλη Σπανούλη. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλες τις μεγάλες στιγμές και σε θέλουμε διαρκώς κοντά μας, είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο μπάσκετ, αλλά πάντοτε δίπλα στον Ολυμπιακό. Να είσαι γερός».

Ο Kill Bill από την πλευρά του είπε: «Πρόεδρε, ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου έκανες και με κάλεσες εδώ στον ναό του ποδοσφαίρου. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Αυτό που ζω ποτέ δεν το φανταζόμουν, να είμαι δίπλα στην ομάδα. Ζήτω ο Ολυμπιακός». Στο "Γ. Καραϊσκάκης" βρίσκεται η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου και τα παιδιά του.