Άρης: Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο

Παρά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης στηρίζει τον Άκη Μάντζιο και δεν είναι της άποψης πως έχει μεγάλη ευθύνη για το 0-0 με τον Απόλλωνα.

Άρης: Ο Καρυπίδης στηρίζει τον Μάντζιο

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης με αποτέλεσμα να αναπτυχθεί έντονη φημολογία μετά το τέλος της αναμέτρησης για το μέλλον του Άκη Μάντζιου. Η νέα απώλεια βαθμών της ομάδας της Θεσσαλονίκης δημιούργησε πολύ βαρύ κλίμα και φυσικά η προπονητολογία δεν ήθελε και πολύ για να ξεκινήσει.

Ακόμη και ο κόσμος του Άρη μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα αποδοκίμασε τόσο τον Μάντζιο όσο και τους ποδοσφαιριστές. Παρά το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει διαφορετική γνώμη.

Ο ισχυρός άνδρας της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ αναγνωρίζει πως δεν είναι τόσο μεγάλες οι ευθύνες του Έλληνα προπονητή.

Στο εσωτερικό του Άρη υπάρχει η άποψη πως "δεν γίνεται μετά τον Παναθηναϊκό να είναι καλός ο Μάντζιος και τώρα όχι". Επίσης λαμβάνουν υπόψη τους πως στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπήρχαν αρκετές και σημαντικές απουσίες. Υπάρχει η βεβαιότητα πως όλα τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και ο Άρης θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.