Super League: Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (3/10, 20:30) ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν την 5η αγωνιστική της Super League.

Super League: Τα βλέμματα στο «αιώνιο» ντέρμπι

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου (3/10) ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Super League με την διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων σε Περιστέρι, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Νίκαια και Φάληρο.

Στις 16:00 ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι. Στην αποστολή των γηπεδούχων επιστρέφουν οι Χατζηισαΐας και Κλωναρίδης, ενώ συμπεριλήφθηκε και ο Κουλούρης. Για τους Ηπειρώτες, αντίθετα, απουσιάζει ο Μιλιντσεάνου, όπως και ο Γκαρντάφσκι.

Την ίδια ώρα (16:00) ο Παναιτωλικός φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στην αποστολή τους Μεντόσα και Ζεστέντ, ενώ η Ένωση θα παραταχθεί με τους Μάνταλο και Τζαβέλλα.

Στις 18:15 ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο «Γεντί Κουλέ» τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Νιόπλας δεν υπολογίζεται αρκετούς ποδοσφαιριστές λόγω κορονοϊού ή τραυματισμού. Συγκεκριμένα, τους Τοράλ, Καμάου, Καστάνιος, Ναμπί, Μεγιάδο, Στάικο, Τσιλιανίδη, Λάμπρου, Βούρο και Γκαγιέγος. Αντίστοιχα, και οι Θεσσαλονικείς θα παραταχθούν χωρίς τους Βαρέλα, Μουργκ, Τέιλορ, ενω εκτός παραμένουν οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί κι ο Ολιβέιρα.

Στις 20:30 ο Ιωνικός υποδέχεται τη Λαμία στο γήπεδο της Νεάπολης. Οι Νικαιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον Λένις, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί με τους Μπεχαράνο και Σκόνδρα.

Τέλος, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Καραϊσκάκη (20:30, LIVE στο fosonline.gr), στο κυριότερο ματς της αγωνιστικής. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει στα πλάνα τους Ονιεκούρου και Εμβιλά. Για τους «πράσινους», εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρμπέλης, Σιδεράς, Μπεκ, Βέλεθ, Αγιούμπ, Διούδης, Ιωαννίδης και Κώτσιρας.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 2/10
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης 2-1
Άρης - Απόλλων Σμύρνης 0-0

Κυριακή 3/10
16:00 Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα
16:00 Παναιτωλικός - ΑΕΚ
18:15 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ
20:30 Ιωνικός - Λαμία
20:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ