Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία (pic)

Έγινε γνωστή η αποστολή του Ιωνικού για τον αυριανό (3/10) αγώνα με τη Λαμία στη Νίκαια για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Απουσιάζει από αυτήν ο Λένις που δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ιωνικός: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία (pic)

Με προπόνηση στο γήπεδο της Νεάπολης ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του για το κυριακάτικο (3/10, 20:30) εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ρεϊνάλντο Λένις συνέχισε τη θεραπεία και το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ως εκ τούτου, ο Κολομβιανός εξτρέμ έμεινε έξω από την αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός των Νικαιωτών, Δημήτρης Σπανός, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς και συμπεριλήφθηκαν στην 22μελή αποστολή, που είναι αναλυτικά η εξής: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Γκόμες, Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ.

  • Η ΠΑΕ Ιωνικός ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν εκδώσει την κάρτα τους μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, ότι λόγω τεχνικού προβλήματος θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση. Η διαδικασία αντικατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γίνεται και την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 έως τις 17:00 από τα γραφεία της ομάδας (θύρα 8) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2, Νίκαια).
sqlamiaa_1.jpg