ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα στο Ηράκλειο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αποκλείσει τον Βαρέλα.

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βαρέλα στο Ηράκλειο

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση που έγινε το Σάββατο.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης από την οποία αποκλείστηκαν οι Βαρέλα και Μουργκ που είναι τραυματίες, αλλά και ο Τέιλορ για λόγους αποφόρτισης. Σταθερά παραμένουν εκτός οι Κρέσπο, Ίνγκσον, Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (02.10) στη Νέα Μεσημβρία με προπόνηση που αφορούσε κατά κύριο λόγο την τακτική προσέγγιση του αγώνα στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”, αλλά και τις στατικές φάσεις.

Οι Φερνάντο Βαρέλα και Τόμας Μουργκ δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ από το τεχνικό επιτελείο αποφασίστηκε να μείνει στη Θεσσαλονίκη κι ο Λούκας Τέιλορ, για λόγους αποφόρτισης.

Εκτός μάχης είναι και οι Κρέσπο, Ίνγκασον, Ελ Καντουρί και ο Ολιβέιρα, που συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για την αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Λύρατζη, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Γιαξή, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρα, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλια, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Άκπομ».