Γεμάτη η «φαρέτρα» με Σιντ Τρούιντεν

Όλοι θα είναι διαθέσιμοι στο τρίτο φιλικό των “ερυθρολεύκων” επί βελγικού εδάφους (18/7, 19.30). Δεν αποκλείεται να επιστρέψει ο Κούτρης. Κανονικά ο Ποντένσε.

Γεμάτη η «φαρέτρα» με Σιντ Τρούιντεν

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει το οδοιπορικό του στο Βέλγιο και επόμενος σταθμός είναι το Μπέρινγκεν, εκεί όπου αύριο (18/7, 19.30) θα αντιμετωπίσει την Σιντ Τρούιντεν.

Τα “καναρίνια” του Βελγίου τερμάτισαν στη 10η θέση την περασμένη σεζόν και σαφέστατα είναι πιο ισχυρή ομάδα από την Έουπεν που αντιμετώπισε προχθές ο Ολυμπιακός.

Τρίτο φιλικό λοιπόν για τους Πειραιώτες και ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει γεμάτη τη “φαρέτρα” του!

Ακόμη και ο Λεονάρντο Κούτρης έχει κάποιες πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά αυτό θα αποφασιστεί αύριο το πρωί.

Από εκεί και πέρα, ο Ποντένσε που προφυλάχθηκε με την Έουπεν, προπονήθηκε κανονικά και θα είναι καθαρά στο χέρι του Μαρτίνς αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

Για ενδεκάδα ούτε λόγος, καθώς στην τελευταία προπόνηση ο Πορτογάλος τεχνικός τα μπέρδεψε αρκετά τα πράγματα. Προφανώς και έχει στο μυαλό του ποιους θα ξεκινήσει κόντρα στη Σιντ Τρούιντεν, αλλά δεν έδωσε στο πιάτο την ενδεκάδα στους παίκτες του.