ΟΦΗ: Μπήκε και ο Νέιρα

Ο Χουάν Νέιρα προπονήθηκε την Πέμπτη (30/9) και υπολογίζεται από τον τεχνικό του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΟΦΗ: Μπήκε και ο Νέιρα

Μέσα και ο Χουάν Νέιρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο μέσος του ΟΦΗ προπονήθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/9) και θα είναι στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για τον αγώνα της Κυριακής (3/10) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο.

Θεραπεία έκανε ο Καστάνιος ενώ ο Καμάου παραμένει εκτός λόγω ίωσης. Δεν υπολογίζονται και οι Μεγιάδο, Τοράλ, Στάικος, Τσιλιανίδης.

«Με τον Juan Neira να προπονείται κανονικά ολοκληρώθηκε το πρωί της Πέμπτης (30/9) μια ακόμη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας μας, ενόψει του αγώνα της Κυριακής (3/10) με τον ΠΑΟΚ στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις τακτικής και τελικό παιχνίδι.

Σε μέρος του κανονικού προγράμματος συμμετείχαν οι Miguel Mellado, Jon Toral, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης, συνεχίζοντας παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Θεραπεία έκανε ο Luc Castaignos, ενώ ο Bruce Kamau δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (1/10), στις 10:00», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Πέμπτης και την προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (3/10) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.