Η ΠΑΕ βραβεύει τον Σπανούλη στο ματς της Κυριακής (3 Οκτωβρίου) με τον Παναθηναϊκό

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να βραβεύσει τον Βασίλη Σπανούλη στο επερχόμενο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Κυριακή (3/10).

Η ΠΑΕ βραβεύει τον Σπανούλη στο ματς της Κυριακής (3 Οκτωβρίου) με τον Παναθηναϊκό

Μετά το πρόσφατο επίσημο «αντίο» του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ προτίθεται με τη σειρά της να βραβεύσει τον μεγάλο άσο της «ερυθρόλευκης» ομάδας μπάσκετ για την τεράστια προσφορά του στο τμήμα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πρόκειται να βραβεύσει τον «Kill Bill» πριν από την έναρξη του επερχόμενου ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την 5η αγωνιστική της Super League, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (3/10) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όπως έχει κάνει ξανά στο πρόσφατο παρελθόν με τον Ντέιβιντ Μπλατ, η ΠΑΕ δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια ανεξαρτήτως αθλήματος και ξέρει να εκτιμά την προσφορά μεγάλων αθλητών.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Σπανούλης έχει δείξει ότι παρακολουθεί στενά την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού, έχοντας δώσει πολλές φορές το «παρών» στο φαληρικό γήπεδο προκειμένου να δει ιδίοις όμμασι τους «ερυθρόλευκους».

Έτσι, την προσεχή Κυριακή έρχεται η σειρά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού να πει το δικό της «αντίο» αλλά και «ευχαριστώ» σε αυτό τον μυθικό αθλητή, η προσφορά του οποίου στον σύλλογο είναι ανεκτίμητη.