Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 25.000 κόσμο!

Φουλ για sold out το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό (3/10) καθώς τα εισιτήρια «εξαφανίζονται».

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με 25.000 κόσμο!

Όλα δείχνουν ότι στο ντέρμπι της Κυριακής (3/10) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα γίνει sold out και θα βρεθούν στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» 25.000 οπαδοί των «ερυθρόλευκων» καθώς η προπώληση των εισιτηρίων κινείται με γοργούς ρυθμούς και θα υπάρξει για πρώτη φορά τόσος πολύς κόσμος σε ελληνικό γήπεδο μετά την πανδημία.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού «εξαφανίζουν» τα εισιτήρια καθώς ήδη έχουν «φύγει» πάνω από 6.000! Αν συνυπολογιστεί και ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που έχει δώσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι την Κυριακή στο Φάληρο θα δώσουν το παρών 25.000 φίλαθλοι (το ανώτατο δηλαδή επιτρεπόμενο όριο θεατών, βάσει των υγειονομικών μέτρων προστασίας). Θα πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων που θα παρευρεθεί σε γήπεδο στην Ελλάδα μετά από τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια λόγω COVID-19 τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι της Κυριακής συνεχίζεται ενώ παράλληλα με πολύ αυξητικές τάσεις διατίθενται και τα εναπομείναντα εισιτήρια διαρκείας. Η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι και για τα διαρκείας συνεχίζεται καθημερινά μέσω ίντερνετ (όλο το 24ώρο) από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και από το «Γ. Καραϊσκάκης» από τις 10:00 έως τις 18:00.