ΠΑΕ Ιωνικός: Η ενημέρωση για την αντικατάσταση των διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ιωνικός για την αντικατάσταση των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν εκδοθεί μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου. 

ΠΑΕ Ιωνικός: Η ενημέρωση για την αντικατάσταση των διαρκείας

Η ενημέρωση της διοίκησης του Ιωνικού

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, που έχουν εκδώσει την κάρτα τους μέχρι ΚΑΙ τις 17 Σεπτεμβρίου, πως λόγω τεχνικού προβλήματος, θα πρέπει να γίνει ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ της.

Οι κάτοχοι διαρκείας, θα μπορούν από σήμερα και μέχρι το Σάββατο (2/10) να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια) για να προχωρήσουν στην αντικατάσταση της κάρτας τους, την οποία θα πρέπει να έχουν μαζί, για να την παραδώσουν και να παραλάβουν την καινούργια, καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με το παλιό διαρκείας στο προσεχές παιχνίδι της Κυριακής (3/10) με τη Λαμία.

Αντικατάσταση των διαρκείας θα γίνεται ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ από Πέμπτη (30/9) έως και το Σάββατο (2/10) μέχρι τις 21:00 το βράδυ, από τα γραφεία της ομάδας μας (θύρα οκτώ) στο γήπεδο της Νεάπολης (Λεμονή και Ακροπόλεως 2 – Νίκαια).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αντικατάσταση καρτών διαρκείας, αφορά επαναλαμβάνουμε τους κατόχους που έχουν εκδώσει την κάρτα τους μέχρι ΚΑΙ τις 17 Σεπτεμβρίου. Όσοι κάτοχοι διαρκείας έχουν εκδώσει την κάρτα τους μετά τις 17 Σεπτεμβρίου, δεν θα προχωρήσουν σε αντικατάσταση.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες: 210 4252 812».