Το πρώτο πρόβλημα που εντόπισε ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για ένα πολύ καλό 60λεπτο με την Έουπεν, αλλά ακόμα και σε αυτό το διάστημα είδε κάποιες... “μουντζούρες”.

Το πρώτο πρόβλημα που εντόπισε ο Μαρτίνς

Τα φιλικά γίνονται για να βγάζουν συμπεράσματα οι προπονητές και όχι ο κόσμος. Για να δουν τι πρέπει να βελτιώσουν, σε ποιον τομέα θα πρέπει να δώσουν βάση, ποιο σύστημα ταιριάζει στο στυλ της ομάδας βάσει του υλικού που έχουν στα χέρια τους, αλλά και ποια είναι τα προβλήματα για τα οποία θα πρέπει να βρουν λύσεις.

Αύριο (7.30μμ) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Σιντ Τρούιντεν και ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να δει έναν Ολυμπιακό που είδε και στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα με την Έουπεν που ήταν πιεστικός και είχε υποχρεώσει την ομάδα του Μακελελέ να χάσει την... μπάλα!

Με μία μικρή διαφορά όμως: Να είναι πιο αποτελεσματικός... Ο Πορτογάλος τεχνικός αν εντόπισε κάπου πρόβλημα στο πολύ καλό 60λεπτο των “ερυθρολεύκων” ήταν ότι δημιούργησε ένα κάρο φάσεις, αλλά δεν τις τελείωσε όπως έπρεπε.

Το συζητούσε το τελευταίο διήμερο αρκετά με τους συνεργάτες του και είναι κάτι που θα δώσουν μεγάλο βάρος στις προπονήσεις που ακολουθούν.

Ενώ ο Ολυμπιακός είναι παραγωγικός σε φάσεις, ενώ φτάνει σε σημείο να δημιουργεί ανά 5-10 λεπτά ευκαιρίες για γκολ, τα ποσοστά ευστοχίας των ποδοσφαιριστών του είναι χαμηλά. Είναι κάτι λοιπόν το οποίο έχει περίοπτη θέση στο μπλοκάκι του Μαρτίνς με τις παρατηρήσεις.