Ολυμπιακός: Θα το πάει σερί και τον Οκτώβριο ο Ρέαμπτσιουκ!

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναμένεται να παίξει βασικός με Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό, ενώ θα συμβεί το ίδιο και με την Εθνική Μολδαβίας στα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ τον Οκτώβριο.

Ολυμπιακός: Θα το πάει σερί και τον Οκτώβριο ο Ρέαμπτσιουκ!

Είναι «βιονικός» ο Ρέαμπτσιουκ και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το να φτάνει στο σημείο να έχει παίξει βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου σε Ελλάδα, Ευρώπη και Εθνική Μολδαβίας και ετοιμάζεται να κάνε το ίδιο και στο πρώτο 15νθήμερο του Οκτωβρίου, σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Το πόσο απαραίτητος είναι στα πλάνα του Μαρτίνς αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τον ξεκίνησε ακόμα και στο θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μολδαβός λοιπόν θα παίξει στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (30/9), αλλά και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (3/10) στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι το πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια θα φύγει για Κισινάου για να ενσωματωθεί στα παιχνίδια της Εθνικής Μολδαβίας τον Οκτώβριο. Στις 9 Οκτωβρίου φιλοξενεί την Δανία και τρεις μέρες αργότερα θα βρεθεί στην Μπερ Σέβα για να αντιμετωπίσει το Ισραήλ. Και τα δύο είναι επίσημα ματς για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ρέαμπτσιουκ λοιπόν προορίζεται για βασικός, όπως πάντα δηλαδή, και στα δύο ματς της Μολδαβίας τον Οκτώβριο. Το τι θα συμβεί στη συνέχεια είναι καθαρά στο χέρι του Μαρτίνς. Πάντως, για την ιστορία ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου έχει μία τριάδα αγώνων πολύ υψηλών απαιτήσεων.

Αρχικά στα Γιάννενα, εν συνεχεία στην Φρανκφούρτη και η εβδομάδα θα κλείσει με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Όπως αντιλαμβάνεστε, ο Ρέαμπτσιουκ πολύ δύσκολα θα απουσιάσει και στα τρία. Οπότε, πάει για σερί αγώνων και τον Οκτώβριο.