Παναθηναϊκός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Βέλεθ στο ντέρμπι

Ο Φραν Βέλεθ θα υποβληθεί αύριο (28/9) σε μαγνητική τομογραφία για να εξακριβωθεί εάν θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Αμφίβολη η συμμετοχή του Βέλεθ στο ντέρμπι

Ελάχιστες είναι η πιθανότητες συμμετοχής του Φραν Βέλεθ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (3/10) στο Φάληρο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, που θα βγάλει την Τρίτη (28/9) θα δείξουν με ακρίβεια εάν ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα καταφέρει να προλάβει το ντέρμπι της Κυριακής, αλλά έως τώρα οι ενδείξεις μόνο αισιόδοξες δεν είναι.

Η αρχική ιατρική εκτίμηση κάνει λόγο για θλάση ελαφριάς μορφής στο δικέφαλο του ποδιού του και ο χρόνος, αλλά και το βαρύ σκαρί του Ισπανού δεν είναι «σύμμαχος» στην προσπάθεια που θα καταβάλει.

Το απόγευμα ο Ισπανός αισθανόταν καλύτερα και μία μικρή... χαραμάδα ελπίδας υπάρχει για να προλάβει, αλλά εάν αυτό συμβεί θα συνιστά έκπληξη.

Η λογική υπαγορεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί δίχως τον Βέλεθ στο Φάληρο και ως εκ τούτου ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί λογικά με το δίδυμο Σάρλια - Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνάς του.

Άλλωστε στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται μόνο ο πολυθεσίτης Φακούντο Σάντσες, καθώς ο νεαρός Σιδεράς έχει τραυματιστεί (κάταγμα στο τέταρτο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού) και θα μείνει εκτός για περίπου 20 μέρες ακόμα.