Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Σπανός: «Να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, λιμάνι μου ο Ιωνικός»

Ο Ιωνικός έβαλε στο σακούλι έναν ακόμη βαθμό και ο κόουτς Δημήτρης Σπανός ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). 

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Σπανός: «Να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς, λιμάνι μου ο Ιωνικός»

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός είπε μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης:

«Είναι σημαντικό η διοίκηση να είναι δίπλα μας. Έχω δεθεί με την ομάδα, είναι ένα σημείο στη ζωή μου που μαρέσει. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε βαθμούς. Πολύτιμος βαθμός αυτός.

Απόλλων Σμύρνης – Ιωνικός 0-0: Φέστα: «Ο πρώτος μας βαθμός»

Παίξαμε με μια ομάδα που είχε μόνο ήττες και έβγαλε αντίδραση. Οι δύο ομάδες είχαμε από ένα ημίχρονο. Κάναμε λάθη και είναι καλό να μας γίνει μάθημα η εικόνα μας στο α’ μέρος. Θα έρθουν και άσχημες βραδιές αλλά πρέπει να είμαστε ήρεμοι. Μπορούμε να δείξουμε καλύτερα».

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Σπανός μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για:

-την αποθέωση που έλαβε στο τέλος του ματς από τον κόσμο του Ιωνικού που ακολούθησε την ομάδα στη Ριζούπολη: «Τους ευχαριστώ καταρχάς γι' αυτό. Είναι σημαντικό για 'μένα. Έχω δεθεί με αυτούς τους ανθρώπους και με την ομάδα. Έχω παίξει 4-5 χρόνια. Είμαι σχεδόν 1,5 χρόνο προπονητής της. Νομίζω είναι το ''λιμάνι'' μου. Έχω πάρει πράγματα απ' αυτήν την ομάδα. Έχω δώσει, αλλά κι έχω πάρει. Τους ευχαριστώ, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να συνεχίσουμε να παίρνουμε πόντους».

-τον έναν βαθμό που πήρε ο Ιωνικός: «Είναι πολύτιμος. Εάν σκεφτείς ότι είναι μια ομάδα (σ.σ. ο Απόλλων) που δεν είχε βαθμό, ήταν χαμηλά και δεν μας έφτασε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς. Όμως, κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσουμε κιόλας και πρέπει να πετύχουμε και γκολ. Η ομάδα δεν έχει τέτοια προβλήματα. Είναι πάρα πολύ καλή μεσοεπιθετικά, θεωρώ όμως ότι πρέπει να βγάλουμε πράγματα που δουλεύουμε. Δεν τα βγάλαμε σήμερα. Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Μία-δύο-τρεις ευκαιρίες που κάνουμε, θα πρέπει να σκοράρουμε».

-το εάν αιφνιδιάστηκε ο Ιωνικός στο πρώτο μέρος από τον Απόλλωνα: «Μπήκε πολύ δυνατά ο Απόλλων, πιο δυνατά απ' ό, τι περιμέναμε. Δεν είχαμε εικόνα άλλων παιχνιδιών. Είχαμε παθητικό ρόλο. Είναι καλό για να μας γίνει μάθημα και να μην επαναληφθεί. Στο πρώτο ημίχρονο γλιτώσαμε τα χειρότερα».