Κάρλιτος για Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας»

Στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί του Βόλου, στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Καρλίτος είπε πως προετοιμάζονται για να δώσουν τη μάχη τους κόντρα στον πρωταθλητή.

Κάρλιτος για Ολυμπιακό: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας»

Στη Λεωφόρο έλαβε χώρα η εκδήλωση για την ανανέωση της χορηγικής συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν οι Γιοβάνοβιτς, Καρλίτος, Διούδης και Αλεξανδρόπουλος.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού , Ιβάν Γιοβάνοβιτς είπε:

«Η συνεργασία του ΟΠΑΠ με τον Παναθηναϊκό ταιριάζει γιατί είναι και οι δύο πολύ μεγάλοι οργανισμοί και προσφέρουν πάρα πολύ και οι δύο στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο έχει πληγωθεί τα τελευταία δύο χρόνια από την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας. Ουσιαστικά ό,τι κάνουμε εμείς είναι για τους φιλάθλους. Όλοι μας χαιρόμαστε που πλέον έχουμε διαφορετικές συνθήκες στο γήπεδο. Τέτοιου είδους συνεργασίες βοηθάνε στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ό,τι όμορφο υπάρχει γύρω μας και έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα».

Ο Σωκράτης Διούδης, τόνισε απ’ την πλευρά του: «Βρισκόμαστε σε μία ιδιαίτερη σεζόν που επιδιώκουμε να επιστρέψουμε στην Ευρώπη αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στόχος μας είναι να κάνουμε τους φίλους της ομάδας χαρούμενους και προς αυτήν την κατεύθυνση δουλεύουμε όλοι μαζί».

«Είναι μια σημαντική συνεργασία με ένας μεγάλο χορηγό και ευχή που είναι κοντά μας, μακάρι να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη μέσα στο γήπεδο» τόνισε ο Αλεξανδρόπουλος και πρόσθεσε για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι της Ελλάδας. Παρότι είμαι μικρός στην ηλικία, ξέρω τι σημάνει να παίζεις σε ένα τέτοιο ντέρμπι, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό, το 120% των δυνάμεων μας».

Τέλος, ο Καρλίτος Λόπεθ δήλωσε: «Γνωρίζω ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί τη σημαντικότερη εταιρεία στην Ελλάδα και για εμάς αποτελεί υπερηφάνεια να συνεχίζουμε μαζί του. Το χθεσινό ματς πέρασε ετοιμαζόμαστε για το επόμενο πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι και έτοιμοι για να δώσουμε τη μάχη μας. Πρόκειται για ένα ντέρμπι αλλά και πάλι οι πόντοι της νίκης είναι τρεις. Βέβαια τα κίνητρα για τη νίκη είναι πολύ μεγάλα».