Μάντζιος: «Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ αλλά και άγχος» (vid)

Ο Άκης Μάντζιος σχολίασε την νίκη του Άρη στην έδρα του Ατρόμητου με 3-1 για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Μάντζιος: «Έχουμε εξαιρετικό ρόστερ αλλά και άγχος» (vid)

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Ατρόμητου με 3-1 και έδειξε σημάδια αντίδρασης ύστερα από τα πρώτα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.

Ατρόμητος-Άρης 1-3: Σπουδαίο «διπλό» σε ματσάρα

Ο Άκης Μάντζιος εκθείασε τους παίκτες του τονίζοντας ωστόσο πως ακόμα έχουν άγχος και πίεση. Παράλληλα στάθηκε και στο κομμάτι των τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο Έλληνας προπονητής δήλωσε στη NOVA: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, ξεκινήσαμε καλά βρήκαμε ένα γρήγορο γκολ και είχαμε τον έλεγχο απέναντι σε έναν αντίπαλο καλό που θα γίνει ακόμα καλύτερος. Κάναμε αρκετά ατομικά λάθη, αλλά έχουμε ακόμα άγχος και πίεση στο παιχνίδι μας. Κάνανε όλα τα παιδιά εξαιρετική προσπάθεια και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο. Η ομάδα θα πατήσει ακόμα καλύτερα και θα βρει τον καλό της εαυτό. Έχουμε ένα ρόστερ εξαιρετικό ήρθαν και καινούργιοι παίκτες και θα αποκτήσουμε σύντομα καλύτερη χημεία για να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Υπάρχει πίστη κανείς δεν αμφισβήτησε το ρόστερ. Όλοι είναι υπολογίσιμοι για εμάς».

Για τους πολλούς τραυματισμούς σχολίασε: «Είναι μια κακή περίοδος στο κομμάτι των τραυματισμών. Θα τους αξιολογήσουμε. Η αλήθεια είναι πως μαζευτήκανε πολλοί. Θα δούμε πόσο θα μείνουν έξω και θα προσπαθήσουμε ότι λείπει να το καλύψουμε με τους υγιείς παίκτες».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα η νίκη αυτή κάνει πιο ευχάριστη τη διαδρομή μας. Πρέπει να έχουμε ισορροπία σε καλές και κακές στιγμές. Είναι δύσκολο μεγάλο πρωτάθλημα και είμαστε ακόμα στην αρχή».

Για τον Γιώργο Παράσχο είπε: «Συνεργάστηκα μαζί του τον είχα ως προπονητή όσο ήμουν ποδοσφαιριστής και ήμουν και συνεργάτης του. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και εξαιρετικός άνθρωπος».