Απηύδυσε ο δικαστής με τον Παναθηναϊκό: «Διακοπές δεν θα πάτε;»

Μπαράζ δικαστικών υποθέσεων κατά του Παναθηναϊκού ήταν να εκδικαστεί σήμερα στην ΕΠΟ.

Απηύδυσε ο δικαστής με τον Παναθηναϊκό: «Διακοπές δεν θα πάτε;»

Από τις τέσσερις υποθέσεις προσφυγών κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν στο διαιτητικό δικαστήριο συζητήθηκε μόνο η υπόθεση του Στέργου Μαρίνου. Εκείνες των Γιώργου Κουτρουμπή, Σεμπάστιαν Λέτο και Μικαέλ Εσιέν πήραν αναβολή για την 1η Αυγούστου.

Η διαφορά Παναθηναϊκού και Μαρίνου είναι της τάξης των 50.000 ευρώ και λογικά θα υπάρξει διακανονισμός. Η εκδίκαση της προσφυγής του Γιώργου Κουτρουμπή, πήρε αναβολή μετά από κοινό αίτημα των δύο πλευρών

Η υπόθεση των Εσιέν και Λέτο, πήρε επίσης αναβολή ενώ ο νομικός εκπρόσωπος των δύο παικτών ήταν αντίθετος. Για τον Λέτο πάντως η πλευρά του παίκτη τόνισε ότι δεν έχει γίνει καμία ουσιαστική πρόταση και καμία προσέγγιση για διακανονισμό της οφειλής των 177.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου εξέφρασε την απορία του για τόσες ανοιχτές υποθέσεις της ΠΑΕ κι απευθυνόμενος προς τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άλκη Παπαντωνίου, είπε «Εσείς διακοπές δε θα πάτε; Θα κάτσετε εδώ να απασχολείτε την ΕΠΟ με τις υποθέσεις του Παναθηναϊκού;»