Super League - 4η αγωνιστική: Συνέχεια σε Αθήνα και Ιωάννινα

Με τρία παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα (27/9) η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Super League - 4η αγωνιστική: Συνέχεια σε Αθήνα και Ιωάννινα

Πρώτο χρονικά παιχνίδι στα Ιωάννινα (17.15) ανάμεσα σε δύο αήττητες -αλλά με διαφορά στη βαθμολογία- ομάδες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο νίκες και μία ισοπαλία μέχρι στιγμής φιλοδοξεί να πάρει ακόμα ένα τρίποντο που θα του δώσει το δικαίωμα να ξαναπιάσει κορυφή. Από την άλλη ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με τρεις ισοπαλίες.

Σε δεύτερο χρόνο (19.30) το ενδιαφέρον μετατοπίζεται σε Ριζούπολη και Περιστέρι. Ο Απόλλων Σμύρνης με νέο προπονητή στον πάγκο του (Φέστα αντί Πετράκη) θα επιδιώξει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις βαριές ήττες και συνολικά γκολ 2-11. Αντίπαλός του ο Ιωνικός, ο οποίος μετά την ήττα στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ δεν δέχθηκε γκολ σε δύο παιχνίδια στο γήπεδό του και νίκησε τον Άρη (1-0), ενώ παραχώρησε ισοπαλία στον ΠΑΣ (0-0).

Την πρώτη του νίκη ψάχνει και ο Ατρόμητος, ο οποίος στα πρώτα τρία παιχνίδια έχει στο ενεργητικό του έναν βαθμό, αυτόν που πήρε από τον Ολυμπιακό με το 0-0 στο Καραϊσκάκη. Ακολούθησαν δύο ήττες στις οποίες δέχθηκε 5 γκολ: 1-2 από τον Παναιτωλικό (εντός) και 0-3 από τον Βόλο (εκτός).

Από την άλλη ο Άρης μετά από δύο «στείρα» παιχνίδια, στα οποία υποχρεώθηκε σε μια εντός έδρας ισοπαλία (0-0 με ΟΦΗ) και μια εκτός έδρας ήττα (0-1 από τον Ιωνικό), πέτυχε την πρώτη του νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί του Παναθηναϊκού. Τα φετινά παιχνίδια του Άρη είναι τα ματς με τη μικρότερη παραγωγικότητα σε γκολ στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.

Δευτέρα (27/9)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

19:30 Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός

19:30 Ατρόμητος - Άρης

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-2

(7' Τικίνιο, 23' A. Καμαρά)

Παναθηναϊκός - Βόλος 5-1

(3’, 69’, Καρλίτος, 4' Ιωαννίδης, 33' Χατζηγιοβάννης, 45+1' Βιτάλ, - 58' Γκιουλέν)

Λαμία - Παναιτωλικός 2-2

(9' Mαζουλουξής, 66' Νούνιες - 30' Ντουάρτε, 90' Βαρόνε)

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0

(42' Μπίσεσβαρ - 79' πεν. Κούρτιτς)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ