ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Λουτσέσκου: «Να είμαστε ενωμένοι, σημαντικό το χειροκρότημα» (vid)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως το σημαντικότερο είναι η ενότητα.

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0: Λουτσέσκου: «Να είμαστε ενωμένοι, σημαντικό το χειροκρότημα» (vid)

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με σκορ 2-0 και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους "κιτρινόμαυρους" δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν το ματς.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 2-0: Ο Μπίσεσβαρ είναι εδώ!

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

Για την εικόνα της ομάδας του: Οι παίκτες τα έκαναν όχι εγώ. Έκαναν πραγματικά μία φανταστική προσπάθεια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού. Ήταν διαφορετικό παιχνίδι απ' ότι ήταν απέναντι σε Αστέρα και Παναιτωλικό. Είχαμε μία διαφορετική προσέγγιση και είμαι ικανοποιημένος από αυτό.

Για το αν είναι επιβράβευση το χειροκρότημα του κόσμου: Τα πάντα είναι σημαντικά, αλλά το σημαντικότερο είναι η ενότητα. Είναι σημαντικό ότι παίρνουμε το χειροκρότημα. Πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι γιατί θα υπάρξουν παιχνίδια που θα παίξουμε καλά, αλλά και παιχνίδια που δεν θα παίξουμε καλά. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί παρά την πίεση που θα δεχτούμε από τους αντιπάλους.

Για την απώλεια του Βαρέλα: Ανησυχώ για τον Βαρέλα για τη δική του υγεία και κατάσταση. Έχουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που μπαίνουν και κάνουν αυτό που γνωρίζουν.