Μαρτίνς: «Σταθήκαμε όπως έπρεπε, έχω πλάνο και ενδεκάδα για τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την άνετη νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη και τόνισε ότι έως έναν βαθμό έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα παρατάξει απέναντι στην Φενέρμπαχτσε.

Μαρτίνς: «Σταθήκαμε όπως έπρεπε, έχω πλάνο και ενδεκάδα για τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το διπλό που πήρε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους και στο δεύτερο μέρος που ήταν πιο υποτονικός, έκανε κατά κάποιο τρόπο και μία συντήρηση.

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Κριτική παικτών: Πήρε… φόρα ο Τικίνιο

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διπλό: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Την θέλαμε. Κερδίσαμε δίκαια, κάνοντας ένα καλό ματς ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος αν πιέζαμε το ίδιο θα βάζαμε περισσότερα γκολ, αλλά η ομάδα κάπως οπισθοχώρησε. Ο αντίπαλος δεν δημιούργησε ευκαιρίες όπως έκανε με τον ΠΑΟΚ. Σταθήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη».

Τα highlights του Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-2 (vid)

Για το αν βοήθησαν τα γρήγορα γκολ: «Βάλαμε τα γκολ νωρίς και στη συνέχεια ο Τικίνιο και ο Ονιεκούρου είχαν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Μετά φερθήκαμε έξυπνα, διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και κερδίσαμε».

Για τα πλάνα με Φενέρμπαχτσε: «Υπάρχουν στο μυαλό μου πολλές ιδέες. Έχω κατασταλάξει σε κάποιον βαθμό, αλλά θέλω να αναλύσω σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος την Φενέρμπαχτσε για πάρω τις τελικές μου αποφάσεις. Έχουμε ακόμα τέσσερις μέρες μπροστά μας».

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2: Πέρασε εύκολα από την Τρίπολη και ετοιμάζεται για την Πόλη