Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Σεμέδο

Με ανάρτησή του στα social media ο Ρούμπεν Σεμέδο αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υπόθεση του βιασμού

Ολυμπιακός: Το μήνυμα του Σεμέδο

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την υπόθεση βιασμού. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε πως είναι αθώος και πως είναι έτοιμος να επιστρέψει δριμύτερος στη δράση.

Αναλυτικά το μήνυμα του Πορτογάλου:

«Αυτός είμαι εγώ γεμάτος από σημάδια και ατέλειες, πατέρας, γιος, σύζυγος, φίλος. Ποτέ μου δεν έκρυψα ή αποποιήθηκα τις ευθύνες μου, πόσω μάλλον όταν δεν έχω κάνει κάτι κακό. Αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για το ότι είμαι αθώος γιατί αργά ή γρήγορα η δικαιοσύνη θα απονεμηθεί. Ό,τι πέτυχα και τα λάθη που έκανα με διαμόρφωσαν ως άνδρα.

Αλλά πιο σημαντικό απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη που έλαβα αυτή την σκοτεινή περίοδο (ακόμη ένα εμπόδιο να περάσω) και για αυτούς που δεν πιστεύουν και δεν πίστεψαν ποτέ είναι ακόμη μία στιγμή να αποδείξω ποιος είναι ο Σεμέδο. Και αν δεν με περίμεναν να σηκωθώ αφότου με έκαναν να πέσω, κάνουν λάθος επειδή έχω περισσότερο κίνητρο από ποτέ να γυρίσω στην δουλειά και να κάνω αυτό που αγαπώ. Σιγά σιγά απαντώ στα μηνύματα και θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη ξανά».