Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Έτσι κερδίζει ο Μαρτίνς...

Μόνο ένα γκολ έχει δεχτεί ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό από τον Αστέρα Τρίπολης και έχει μόνο μία ισοπαλία σε ματς άνευ σημασίας. Ο Μαντί, ο Ράσταβατς και ο Μπαράλες. 

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: Έτσι κερδίζει ο Μαρτίνς...

Από τις καλύτερες παραδόσεις απέναντι σε ομάδες της Superleague έχει ο Πέδρο Μαρτίνς εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, καθώς έχει μόνο νίκες στον πάγκο του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα της Πελοποννήσου, εκτός από την περσινή ισοπαλία στα play off και έχοντας κατακτήσει από καιρό τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός επί Μαρτίνς έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ από τον Αστέρα, στο πρώτο παιχνίδι με τον Πορτογάλο και το πιο δραματικό. Όταν ο Μαντί Καμαρά είχε ανοίξει το σκορ, ο Τόνσο είχε ισοφαρίσει και ο Νάτχο είχε δώσει τη νίκη με 2-1 στον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις.

Έκτοτε ο Μαρτίνς έχει νικήσει και δύσκολα (όπως πέρυσι το 1-0 με το γκολ του Σωκράτη για τα play off στο Φάληρο, αλλά και πρόπερσι με το πέναλτι του Ελ Αραμπί), αλλά συνήθως εύκολα. Με 5-0, 4-0 και 2-0 στην Τρίπολη και με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Με τον Καμαρά να βάζει κι άλλο γκολ, όπως δύο έχει και ο Ελ Αραμπί, ενώ ο Μασούρας είναι ο πρώτος σκόρερ με τέσσερα.

O Πέδρο έχει αποκλείσει τον Αστέρα στην Ευρώπη όταν ήταν προπονητής στην Μαρίτιμο, τον Αύγουστο του 2012! Με 1-1 το πρώτο ματς στην Τρίπολη και 0-0 στην Πορτογαλία...

Από την άλλη ο Μίλαν Ράσταβατς είχε καλή παράδοση με την Ξάνθη, έχοντας δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον Αστέρα δεν τα πηγαίνει καλά. Ο Σέρβος δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό, ενώ ο δεινός σκόρερ της ομάδας της Τρίπολης, ο Χερόνιμο Μπαράλες δεν έχει βάλει ποτέ γκολ στον Ολυμπιακό ούτε με τον Αστέρα ούτε παλιότερα με την Λαμία. Σε εννιά ματς απέναντι στους Πειραιώτες με την ομάδα τη Τρίπολης. Σίγουρα περίεργο, καθώς ο Αργεντινός έχει βάλει γκολ τόσο εναντίον του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ όσο και κατά του Παναθηναϊκού.

Για να δούμε τι απ' όλα αυτά θα συνεχιστεί και τι θα «σπάσει» στο σημερινό (16.00) ματς στο «Θ. Κολοκοτρώνης».