Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «ζεσταίνει» τον Ελ Αραμπί

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει «ζεστό» τον Ελ Αραμπί ενόψει Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει έστω και λίγο στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης (26/9, 16:00).

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς «ζεσταίνει» τον Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όπως αναμενόταν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (26/9, 16:00, LIVE στο fosonline.gr) για την 4η αγωνιστική της Super League.

Ο Μαροκινός ταξίδεψε στην Αρκαδία και έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Είναι δηλαδή κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο 51χρονος κόουτς, ωστόσο, θα διατηρήσει στην κορυφή της επίθεσης τον Τικίνιο Σοάρες, ο οποίος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι και δεν σκοπεύει ο κόουτς να τον αλλάξει.

Η επιστροφή του Ελ Αραμπί στην αγωνιστική δράση έχει προκαλέσει χαμόγελα στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού πλέον έχει διαθέσιμους τους δύο βασικούς του επιθετικούς. Ο 33χρονος επιθετικός θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού στο σημερινό παιχνίδι, αλλά αναμένεται να παίξει έστω και λίγο. Ο κόουτς θέλει να τον έχει «ζεστό» ενόψει της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύει να ρισκάρει με την υγεία του ποδοσφαιριστή του.

Αν δει το πρωί πως δεν είναι στο 100% για να παίξει έστω και λίγο, δεν θα τον χρησιμοποιήσει. Το σημαντικό είναι πως ο Ελ Αραμπί είναι στην αποστολή και την Πέμπτη (30/9) θα είναι πανέτοιμος.