Ατρόμητος: Σπανός στους παίκτες: «Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, αναλάβετε τις ευθύνες σας» (pics)

O μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός παρουσίασε στους παίκτες, τον Γιώργο Παράσχο. Διαβάστε όσα τους είπε στην προπόνηση του Σαββάτου (25/9).

Ατρόμητος: Σπανός στους παίκτες: «Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, αναλάβετε τις ευθύνες σας» (pics)

Ο Γιώργος Σπανός παρουσίασε τον νέο προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Παράσχο στους παίκτες του και τους ζήτησε να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Ήρθε η ώρα να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Πήγα κόντρα στη φιλοσοφία μου, να προχωρήσω σε αλλαγή προπονητή μόλις από την 3η αγωνιστική, κάτι που δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όσα χρόνια είμαι στο ποδόσφαιρο.

Έχετε έρθει στον Ατρόμητο για συγκεκριμένους λόγους και για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Αυτοί είναι πάντα υψηλοί και για αυτόν τον λόγο πρέπει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Σήμερα σας παρουσιάζω τον νέο σας προπονητή.

Ο κ. Γιώργος Παράσχος είναι πάρα πολύ έμπειρος, είναι πάρα πολύ δίκαιος προπονητής και μαζί έχουμε πετύχει σπουδαία πράγματα στο παρελθόν. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και τώρα. Σας πιστεύουμε, αλλά τώρα είναι και η δική σας ώρα να δείξετε τι αξίζετε.

Τίποτα δεν έχει χαθεί και σηκώνουμε το κεφάλι. Τίποτα δεν χάνεται και τίποτα δεν κερδίζεται από την τρίτη αγωνιστική. Αρχής γενομένης από τη Δευτέρα, πάμε να κάνουμε μια νέα αρχή! Πάμε να νικήσουμε! Μόνο νίκη!», τους είπε ο Σπανός.