ΟΦΗ: Έξι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά

Οι Μπαλογιάννης, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος, Νέιρα, Διαμαντής και Βούρος συμμετείχαν στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας του ΟΦΗ σήμερα (25/9) και θα είναι διαθέσιμοι για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα (27/9).

ΟΦΗ: Έξι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά

Χαμόγελα για το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ, το οποίο είδε τους Κωνσταντίνο Μπαλογιάννη, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, Φελίπε Γκαγιέγος, Χουάν Νέιρα, Απόστολο Διαμαντή και Πραξιτέλη Βούρο να παίρνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση που έγινε σήμερα (25/9) το πρωί.

Με αυτή συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ηρακλείου για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (27/9, 17:15) με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Να σημειωθεί ότι ο Μπρους Καμάου έκανε για μία ακόμα ημέρα αποθεραπεία, ενώ πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Αντίλ Ναμπί. Από την πλευρά τους οι Τζον Τοράλ, Μιγκέλ Μεγιάδο, Πασχάλης Στάικος και Κοσμάς Τσιλιανίδης συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης και συνέχισαν παράλληλα τα ατομικά τους προγράμματα αποκατάστασης.

Η προπόνηση του Σαββάτου (25/9) διεξήχθη στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο και περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και τακτικό παιχνίδι. Επόμενο ραντεβού των ποδοσφαιριστών με την τεχνική ηγεσία έχει προγραμματιστεί για αύριο (26/9) στις 10:00 το πρωί. Μετά το τέλος του θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας από το Ηράκλειο με προορισμό τα Γιάννινα.