Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα με Βόλο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προβεί σε αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Βόλο (26/9, 16:00). Επιστρέφει ο Λούντκβιστ, για βασικός και ο Παλάσιος. Προβάδισμα Διούδη έναντι Μπρινιόλι.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα με Βόλο

Ο Παναθηναϊκός, μετά από δύο σερί ήττες με ΠΑΣ και Άρη, υποδέχεται τον Βόλο το απόγευμα της Κυριακής (26/9, 16:00) για την 4η αγωνιστική της Super League, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων», προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Ραμόν Λούντκβιστ φαίνεται να διεκδικεί την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα για να αγωνιστεί πίσω από τον επιθετικό, με τους Αλεξανδρόπουλο και Πέρεθ πίσω του.

Από εκεί και πέρα, ο Παλάσιος φαίνεται ότι θα πάρει και αυτός φανέλα βασικού, ενώ όσον αφορά τη θέση του σέντερ φορ, οι Καρλίτος και Ιωαννίδης έχουν τις ίδιες πιθανότητες για το βασικό σχήμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι πιθανώς δεν θα υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, αφού με βάση τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών ο Διουδής συνεχίζει να έχει προβάδισμα έναντι του Μπρινιόλι.