Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ελ Αραμπί και ο ανεβασμένος Τικίνιο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς κρατάει στο "9" τον Τικίνιο Σοάρες.

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ελ Αραμπί και ο ανεβασμένος Τικίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα είναι στη διάθεση του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μαροκινός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Αυτό, ωστόσο δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα βγάλει από την ενδεκάδα τον Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος είναι σε πολύ καλό φεγγάρι, έβαλε τα δύο γκολ με τον Απόλλωνα Σμύρνης και γενικά στα τελευταία ματς έδειχνε να έχει βρει τα πατήματα του.

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση θα είναι διαθέσιμος και ο Ελ Αραμπί και έχει ενδιαφέρον πως θα διαχειριστεί τους επιθετικούς του ο Πορτογάλος προπονητής. Ένα σενάριο θέλει να παίζουν και οι δύο μαζί. Αυτό πλέον δεν φαίνεται να συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, αφού έγινε με τον Ατρόμητο και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Πρόθεση του 51χρονου κόουτς είναι να διατηρήσει τον Τικίνιο στην αρχική ενδεκάδα και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Είναι και ένας τρόπος για να επιβραβεύσει τον ποδοσφαιριστή του που το τελευταίο διάστημα είναι σε αρκετά ανεβασμένος. Ο Ελ Αραμπί θα πάρει χρόνο και αυτός στον αγώνα με τον Αστέρα προκειμένου να είναι σε ρυθμό ενόψει της Φενέρμπαχτσε και του Παναθηναϊκού.