Ο Παράσχος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος τα έχει βρει με τον Γιώργο Παράσχο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του έως το καλοκαίρι.

Ο Παράσχος αναλαμβάνει τον Ατρόμητο

Ο Άνχελ Λόπεθ αποτελεί παρελθόν για τον Ατρόμητο μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες βρήκαν τον αντικαταστάτη του Ισπανού τεχνικού στο πρόσωπο του Γιώργου Παράσχου.

Ατρόμητος: Παρελθόν ο Λόπεθ, αναλαμβάνει ο Γιαννίκης

Ο 69χρονος κόουτς έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να επικυρώσει τη συμφωνία του με τους "κυανόλευκους". Η ομάδα του Περιστερίου κατέληξε στον Παράσχο, διότι αυτή τη στιγμή δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο στο θέμα του προπονητή.

Γνωρίζει καλά τον Ατρόμητο και τα αποδυτήρια του συλλόγου και δεν θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Μετά το αποτυχημένο πέρασμα του Λόπεθ στον Ατρόμητο θέλουν να δουν άμεσα βελτίωση και φυσικά αυτό να αποτυπωθεί στα αποτελέσματα του πρωταθλήματος.

Η συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το βράδυ και ο Παράσχος θα καθίσει στον πάγκο του Ατρόμητου για τρίτη φορά στην καριέρα. Η πρώτη ήταν από τον Ιούνιο του 2005 έως τον Ιανουάριο του 2007 και η δεύτερη από τον Απρίλιο του 2013 έως τον Σεπτέμβριο του 2014. Ο Καστοριανός τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου έως το καλοκαίρι.