Ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό Β' και τον Ιμπαγάσα

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το πρότζεκτ της Β' ομάδας του Ολυμπιακού και τη συνεργασία του με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό Β' και τον Ιμπαγάσα

Η Β' ομάδα του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας και ετοιμάζεται για την έναρξη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Super League με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να ετοιμάζει την ομάδα του για την πρεμιέρα.

Για το πρότζεκτ της Β' ομάδας των "ερυθρόλευκων" μίλησε στη Nova ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Αριέλ Ιμπαγάσα και στη σημασία αυτού του εγχειρήματος.

Αναλυτικά για τη Β' ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς είπε:

«Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βήμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα παιδιά θα έρθουν πολύ πιο έμπειρα και έτοιμα στις πρώτες ομάδες. Πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό γιατί δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν σε μία ανταγωνιστική διοργάνωση στην οποία θα εξελιχθούν ως παίκτες και ως άνθρωποι. Θα έρθουν πιο ώριμοι και έτοιμοι και θα έχουν καλύτερες ευκαιρίες για να πάρουν μέρος στις πρώτες ομάδες των συλλόγων τους, αλλά και στις εθνικές ομάδες. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, που έλειπε γιατί αυτά τα παιδιά δεν είχαν τόσες ευκαιρίες για να μπορέσουν να εξελιχθούν και να προετοιμαστούν τόσο καλά προκειμένου να είναι έτοιμοι ως επαγγελματίες. Είναι τέλειες οι συνθήκες που δουλεύουμε αυτή τη στιγμή.

Βρισκόμαστε σε καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον Ιμπαγάσα γιατί θέλουμε την προπόνηση, το γυμναστήριο, τη διατροφολογία να την έχουμε σε συνεργασία με την πρώτη ομάδα. Είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον γιατί αντιμετωπίζουμε ως επαγγελματίες αυτά τα παιδιά. Έχουμε καθημερινή συνεργασία με τον Ιμπαγάσα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είναι τέλειες οι συνθήκες που δουλεύει αυτό το πρότζεκτ και θα είναι εξαιρετικά τα αποτελέσματα.

Πραγματικά είναι πολύ χρήσιμο γιατί υπάρχουν παιδιά 19 ετών που είναι εκτός διοργανώσεων τα τελευταία δύο χρόνια τα οποία θα μπουν σε μία ανταγωνιστική διοργάνωση με επαγγελματίες 30 ετών. Είναι πολύ σημαντικό γιατί θα βοηθήσει τα παιδιά να προετοιμαστούν για να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες πιο εύκολα. Θα παίξουν σε σημαντικά παιχνίδια. Ο Ιμπαγάσα έχει μία καλά προσανατολισμένη ομάδα και θα έχει καλά αποτελέσματα και ο στόχος είναι να πάρουν εμπειρίες για να μπουν κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα».