Ολυμπιακός: Και στην Μάιντς πήρε μπρος στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Κούντε

Ο Πιερ Κούντε πήρε μπρος για τα καλά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ετοιμάζεται να ξεκινήσει και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει ελπίδες για βασικός και με την Φενέρμπαχτσε. Τι λέει το ιστορικό του στην Bundesliga.

Ολυμπιακός: Και στην Μάιντς πήρε μπρος στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Κούντε

Ο Πιερ Κούντε είναι το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, χάρη στην αρχοντική του εμφάνιση απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης. Βέβαια, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε ένα σωρό προβλήματα και για αυτό το λόγο απέλυσε στο τέλος τον Γιάννη Πετράκη.

Η ουσία είναι μία: Και ο Ονιεκούρου έπαιξε απέναντι στον Απόλλωνα και αν εξαρεθεί ένα 10λεπτο στο ξεκίνημα, στο υπόλοιπο ματς δεν φάνηκε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, ο Κούντε είχε μία διάρκεια στην απόδοσή του. Τόσο ανασταλτικά, όσο και δημιουργικά με τις πολύ καλές τοποθετήσεις του και με τις ορθές μεταβιβάσεις της μπάλας, έδωσε πολύτιμες βοήθειες στον Ολυμπιακό για να φτάσει σε μία άνετη νίκη.

Ο Κούντε λοιπόν άργησε να πάρει μπρος, αλλά αφού πήρε τώρα για τα καλά, ο Μαρτίνς τον προορίζει για βασικό στην Τρίπολη, ενώ τον έχει στο μυαλό του και για το ματς της Κωνσταντινούπολης με την Φενέρμπαχτσε.

Σε γενικές γραμμές τα ίδια «συμπτώματα» είχε παρουσιάσει και στην Γερμανία. Όταν το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε στην Μάιντς, άργησε και εκεί να πάρει μπρος. Γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου άρχισαν οι αναφορές του γερμανικού Τύπου για την αξία του Αφρικανού χαφ, ο οποίος μετέπειτα εξελίχθηκε σε έναν παίκτη-βαρόμετρο για την γερμανική ομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αν συνεχίσει στην Τρίπολη τις καλές εμφανίσεις, τότε το πιθανότερο είναι να τον δούμε βασικό και στην Τουρκία. Αυτό που θέλει ο Μαρτίνς από τον Κούντε είναι να δει διάρκεια και όχι εμφανίσεις - «φωτοβολίδες».