Super League: Ο Ιταλός Βαλέρι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο Καραντώνης στο Αστέρας - Ολυμπιακός

Οι ορισμοί διαιτητών της ΚΕΔ για την αγωνιστική της Super League. Πάολο Βαλέρι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Καραντώνης στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Super League: Ο Ιταλός Βαλέρι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο Καραντώνης στο Αστέρας - Ολυμπιακός

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους ορισμούς των διαιτητών για την 4η αγωνιστική της Super League.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα ορίστηκε ο 47χρονος Πάολο Βαλέρι, που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, με τον Μίκαελ Φάμπρι να βρίσκεται στο VAR. Έλληνες θα είναι ωστόσο αυτή τη φροά οι βοηθοι (Κωσταράς, Μεϊντάνας, 4ος ο Διαμαντόπουλος), ενώ στο AVAR μπήκε ο Μπουξμπάουμ.

Προ τριετίας ο Bαλέρι είχε βρεθεί στο Βασιλεία - ΠΑΟΚ 0-3 για τα προκριματικά του Champions League, ωστόσο η τελευταία φορά που διηύθυνε αγώνα ευρωπαϊκών ομίλων ήταν πριν μία δεκαετία!

Ο Φάμπρι από την άλλη είχε σφυρίξει το Άρης - Αστάνα 2-1, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε έρθει στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1, όπως και για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 στο Κύπελλο.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής, ο Καραντώνης θα διευθύνει το Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός με VAR τον Κουμπαράκη, ο Κουτσιαύτης θα βρεθεί στο Παναθηναϊκός - Βόλος (VAR ο Τζοβάρας), ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε στο Λαμία-Παναιτωλικός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Αγγελάκης θα σφυρίξει το ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ (VAR ο Μανούχος), ενώ ο Ευαγγέλου θα είναι στο Απόλλων Σμύρνης - Ιωνικός (VAR ο Παπαπέτρου) και ο Περράκης στο Ατρόμητος - Άρης (VAR ο Φωτιάς).